Search found 5 matches

by beantree
Mon Oct 30, 2006 11:08 am
Forum: Bugs
Topic: Bug in Applet 0.2.6 - using different webserver
Replies: 5
Views: 11652

I have now removed all trace of the class from my web server. The code I used is as follows... <APPLET CODE=YawApplet.class CODEBASE="http://xxx.xxx.xxx.xxx:8081/" WIDTH="320" HEIGHT="240"> <param name="Host" value="xxx.xxx.xxx.xxx"> <param name=&quo...
by beantree
Tue Aug 29, 2006 4:00 pm
Forum: Bugs
Topic: Bug in Applet 0.2.6 - using different webserver
Replies: 5
Views: 11652

Problem using own server

I am experiencing the same problem as kwikone.
by beantree
Tue Aug 29, 2006 12:34 pm
Forum: General
Topic: Problems Using My Server
Replies: 3
Views: 7610

Problem loading applet

I can now load the applet I used "http://myownserver/webcam/" for the codebase which is the directory where I have the applet. You don't need to specify the port for this. I now, like yourself, get an error "Err. Chk host! Usr online?" Well, it is online as I can see the camera u...
by beantree
Fri Aug 04, 2006 5:55 pm
Forum: General
Topic: Problems Using My Server
Replies: 3
Views: 7610

Problems Using My Server

I am having trouble getting the applet working on my own server which is on my local network. The streaming works when I use http://myserver:8081/local.html. I put the own_server_example.html on my server and also the YawApplet.class but this gives a cross in the viewing window and the status bar sa...
by beantree
Fri Aug 04, 2006 12:34 pm
Forum: Beta
Topic: Yawcam BETA 2006-05-17
Replies: 23
Views: 180418

Just like the previous post, I installed the beta on a PC that had never seen Yawcam and it would not detect the camera. I deleted the files and installed 0.2.5 which worked fine. I then installed the 0.2.6 update. Also fine. I think this is a great piece of software that I only discovered today and...

Go to advanced search