Search found 4 matches

by tumarije
Tue Jan 09, 2018 11:31 am
Forum: General
Topic: fail to send email
Replies: 5
Views: 49982

Re: fail to send email

Hi! Mine worked perfectly using SSL on the 465 port and with allowing posting from unsafe apps in the Gmail settings until the beginning of 2018 (for a few years). But now it looks like google has changed its policy again and it will not allow sending emails from Yawcam. It also says that APPPASSWOR...
by tumarije
Sun Jan 08, 2017 7:31 pm
Forum: Bugs
Topic: Wierd lines triger motion recording
Replies: 7
Views: 52626

Re: Wierd lines triger motion recording

Hello! Is this what you ment? Those lines are not present when I checked online 1 to 1 (left to right) with direct web connection to the camera, but on motion detection picture they were. I checked over several appearances. In my case they appear from 1 to 3 or 4 at the time, their appearance is ver...
by tumarije
Sun Jan 08, 2017 8:31 am
Forum: General
Topic: Problem when no camera on-line at startup
Replies: 0
Views: 4433

Problem when no camera on-line at startup

Hello, I posted a similar post in the Bug section as a reply but was not posted so I repeat it here more elaborate. First of all I like this program very much and would like to congratulate the maker(s)! I noticed "a feature" in the version 0.6.0 which poses a problem for me but I believe ...
by tumarije
Sat Jan 07, 2017 5:57 pm
Forum: Bugs
Topic: Launching YAWCAM with no camera connected
Replies: 1
Views: 45667

Re: Launching YAWCAM with no camera connected

Yes. And it is very annoying and unpractical. If you have a system where Yawcam is often restarted or the computer is restarted due to power outage and if it happens that Yawcam restarts in the moment that camera is offline (power outage at the camera or deliberate power cut at the camera to reset t...

Go to advanced search