Search found 4 matches

by hiddentreasure
Sun Feb 19, 2017 10:01 pm
Forum: Bugs
Topic: yawcam not working as service
Replies: 6
Views: 73217

Re: yawcam not working as service

i have one question about the configuration.
is there any cfg file so that i can configure it one time and deploy it on all my computer with a copy paste ?
by hiddentreasure
Sun Feb 19, 2017 6:32 pm
Forum: Bugs
Topic: yawcam not working as service
Replies: 6
Views: 73217

Re: yawcam not working as service

i uninstalled/installed yawcam several times, i even tried previous versions and it didn't solve the issue. i'll try to add the service manually in services.msc EDIT : I created a new yawcam service, i'm now able to launch the service start and stop without any issue. i opened the necessary ports on...
by hiddentreasure
Sun Feb 19, 2017 5:24 pm
Forum: Bugs
Topic: yawcam not working as service
Replies: 6
Views: 73217

Re: yawcam not working as service

i tried on another computer under win10 64bits and i'm not able to start the service


C:\Program Files (x86)\Yawcam>NET START "Yawcam"
The service name is not valid

i checked in service.msc, YAWCAM service is not there, whereas i can see it another computer (Win7 32 bits)

any idea ?
by hiddentreasure
Sun Feb 19, 2017 4:59 am
Forum: Bugs
Topic: yawcam not working as service
Replies: 6
Views: 73217

yawcam not working as service

Hi, i have an issue with yawcam service. i followed the procedure in order to enable the service (launching yawcam with my personal parameters, closing the software, then starting the service). after rebooting, yawcam is launched at startup (webcam led is ON) but i'm not able to access to the stream...

Go to advanced search