Search found 184 matches

by memoric
Tue Jul 03, 2012 11:17 am
Forum: General
Topic: Problem with motion recording
Replies: 5
Views: 4587

In the "Motion Detection" window, go to "Actions" tab & click the button "Settings" next to "Save file". That brings up the window "File settings". There you can adjust (or even deactivate) the "Flood control" to suit your needs. AFAIK ...
by memoric
Mon Jul 02, 2012 10:18 pm
Forum: General
Topic: Access is denied when trying to save motion sensing images
Replies: 1
Views: 1281

Try running yawcam as an administrator by right clicking on it & choosing the
corresponding option.
As to the forum search, read this sticky:
http://www.yawcam.com/forum/viewtopic.php?t=2233
by memoric
Fri Jun 15, 2012 4:18 pm
Forum: General
Topic: How to deactivate checking for newer version?
Replies: 3
Views: 2163

Thanks z3r0c00l12, that did the job! ;)
by memoric
Thu Jun 14, 2012 6:25 pm
Forum: General
Topic: How to deactivate checking for newer version?
Replies: 3
Views: 2163

How to deactivate checking for newer version?

Does anybody have any idea how to deactivate checking for newer version? I mean by changing something in "yawcam_settings.xml", not by unchecking the respective box in yawcam's settings. I ask because since the new version came out, when I start the program it prompts me to download the n...
by memoric
Mon Jun 11, 2012 8:38 pm
Forum: General
Topic: Settings reset on start
Replies: 5
Views: 2884

Then we must have the same "problem". Maybe an RCA to S-Video adapter
will solve yours too. As to the resolution part I don't know, since that wasn't
an issue to me.
by memoric
Sat Jun 09, 2012 1:42 pm
Forum: General
Topic: failed to autodetect ip issue
Replies: 1
Views: 1932

If you start it "without internet connection", what IP do you expect it to detect?
:P
by memoric
Sat Jun 09, 2012 1:44 am
Forum: General
Topic: Settings reset on start
Replies: 5
Views: 2884

Ah yes, I used to have that problem with Camera Input too. That doesn't seem to be yawcam's fault, but TV-tuner's. Every time I restart the computer, the Input has been switched to S-Video. So I bought an RCA to S-Video adapter & solved the problem! :P ---Edit--- I just noticed that you are sayi...
by memoric
Fri Jun 08, 2012 2:22 pm
Forum: General
Topic: Settings reset on start
Replies: 5
Views: 2884

Like what settings do you mean?
by memoric
Fri Jun 08, 2012 2:19 pm
Forum: General
Topic: Working with mutiple cameras (web cam and ip cameras)
Replies: 20
Views: 21132

You're welcome.
There is no username field, but if you (really) need multiple user/password
support, it can be done I guess. That was just a rather simple example. Do
you need multiple users?
by memoric
Thu Jun 07, 2012 1:22 pm
Forum: General
Topic: Working with mutiple cameras (web cam and ip cameras)
Replies: 20
Views: 21132

Hi kaneco.
Sorry, I must have missed your previous post. I sent you a PM...
by memoric
Thu Jun 07, 2012 12:49 pm
Forum: General
Topic: 2 webcams in same webpage
Replies: 1
Views: 1656

You can add something like this in your webpage:

Code: Select all

<iframe src="http://stream1ip:8081" width="99%" height="49%"></iframe>
<iframe src="http://stream2ip:8082" width="99%" height="49%"></iframe>
by memoric
Thu Jun 07, 2012 12:40 pm
Forum: General
Topic: Images out of order
Replies: 1
Views: 1514

Hi Richard. Click "Settings>Edit Settings>File". Then add {num3} in the image's filename at the field "Path". So your "Path" should read something like this: C:\Program Files\Yawcam\Images\{num3}.jpg {num3} tells yawcam to save images with a 3 digit name, like...
by memoric
Mon May 21, 2012 6:21 am
Forum: General
Topic: storing images as files
Replies: 2
Views: 1878

You don't need any workarounds. Yawcam should be working for the purpose you want it either it has internet connection or not. To disable that IP message you get, on yawcam's menu click "Settings/Edit Settings...", then click on the "Connection" sub-menu & uncheck everything....
by memoric
Fri May 18, 2012 2:33 am
Forum: General
Topic: Cannot get http to work on new router
Replies: 2
Views: 2128

Have somebody outside your network to test the link for you. Or try testing
it using a proxy.
by memoric
Fri May 04, 2012 9:45 pm
Forum: General
Topic: STREAMING ON BROWSER OVER FRAMES
Replies: 1
Views: 2679

Try this: <frameset rows="50%,*" frameborder="no"> <frameset cols="50%,*" frameborder="no"> <frame src="http://192.168.1.10:8010" noresize="noresize" /> <frame src="http://192.168.1.11:8011" noresize="noresize" /> </fram...

Go to advanced search