Service Ends on Logoff

Report and discuss bugs here!
Greek2me
Posts: 2
Joined: Thu Jan 10, 2013 5:32 am

Service Ends on Logoff

Postby Greek2me » Thu Jan 10, 2013 5:42 am

When running Yawcam as a service, everything works perfectly until a user logs out. At this point, the service appears to stop working properly and the service (or the computer) must be restarted to restore functionality.

    OS: Windows XP Home
    Yawcam version: 0.3.8 (Yes, it's out of date, but this doesn't appear in the changelog so I assume the bug is present in 0.3.9 as well)
    Webcam: Microsoft Lifecam HD 5000


---------------------------------------------------------------

Thanks for your work on a great program!

Advertisement



Greek2me
Posts: 2
Joined: Thu Jan 10, 2013 5:32 am

Re: Service Ends on Logoff

Postby Greek2me » Wed Mar 27, 2013 10:16 pm

This still happens using the 0.4 release.

malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Re: Service Ends on Logoff

Postby malun » Fri Mar 29, 2013 2:57 pm

I'm sorry it doesn't work for you.
You are right in that no change has been made to the part of Yawcam that handles the service. It has been the same since Yawcam 0.3.8.

I'm afraid that there are so many combinations of hardware and software setups, that there will always be some combination where Yawcam won't work as expected. The service mode works fine on my test machines and hopefully also for most users. It's very hard for me to guess what goes wrong on your computer and also hard to analyze remotely.

I'm also sorry to say that I don't have enough time right now to investigate this further.

/malun


Return to “Bugs”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests