streaming image isn't live

Questions? Suggestions? Need help? Talk about anything related to Yawcam...
firemanak
Posts: 5
Joined: Sat Jun 21, 2014 10:24 pm

streaming image isn't live

Postby firemanak » Mon Jun 20, 2016 7:01 pm

So I got my ports forward on the router, changed firewall to allow services to work through it, I get an image vs a live feed
http://206.174.112.21:8081
Is there something I am missing that will allow the live feed to go through?
the other thing is the feed drops and picks up and drops... almost like it's going through a check system
thanks for the help

Advertisement



MA_Angel
Posts: 37
Joined: Mon Jul 20, 2015 12:35 pm

Re: streaming image isn't live

Postby MA_Angel » Mon Jun 20, 2016 8:59 pm

Not sure of your issue, but your live stream seems to be working for me... I even saw a bird feeding on the seeds. :D I didn't see any noticeable problem with your streaming.

firemanak
Posts: 5
Joined: Sat Jun 21, 2014 10:24 pm

Re: streaming image isn't live

Postby firemanak » Mon Jun 20, 2016 9:05 pm

yeah after I walked away from it, it seem to be working fine, but when I made this post, it wasn't live! I didn't change anything? so not sure of what was going on... :roll:

Morkan
Posts: 1
Joined: Wed Sep 07, 2016 10:45 am

Re: streaming image isn't live

Postby Morkan » Thu Sep 08, 2016 8:20 am

firemanak wrote:yeah after I walked away from it, it seem to be working fine, but when I made this post, it wasn't live! I didn't change anything? so not sure of what was going on... :roll:


Same thing happened with my Cam. Started off as an image but now it works. Nice bird feeder by the way I just saw a bid there too. Which birds are you specifically hoping to see?


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 10 guests