Could be possible to take pics more than 1 for a second ?

Questions? Suggestions? Need help? Talk about anything related to Yawcam...
nasbot
Posts: 3
Joined: Fri Aug 18, 2006 9:55 am

Could be possible to take pics more than 1 for a second ?

Postby nasbot » Fri Aug 18, 2006 10:42 am

For example if a motion is detected to take pics as much as possible interval 0.3 sec . For now the lowest treshold is 1 sec.

Advertisement



kwikone
Posts: 17
Joined: Thu Jul 20, 2006 5:40 pm

Re: Could be possible to take pics more than 1 for a second

Postby kwikone » Tue Oct 10, 2006 6:41 pm

nasbot wrote:For example if a motion is detected to take pics as much as possible interval 0.3 sec . For now the lowest treshold is 1 sec.

Why would you want to??? By doing so you will DRASTICALLY SATURATE YOUR PC - especially if you have a high quality percentage. And, unless you are looking for split second timing (such as at the finish line of a race) you do not need a faster rate.

ShredMentor
Posts: 2
Joined: Fri Mar 08, 2013 9:13 pm

Re: Could be possible to take pics more than 1 for a second

Postby ShredMentor » Fri Mar 08, 2013 9:22 pm

Personally, that's EXACTLY what I want to do. I'm trying to catch a repeat trespasser on my porch, & he's fast. A blurred smear of his face or the back of his head won't do, & the computer can handle it. Ideally, I'd prefer that Yawcam filmed VIDEO for a set length of time following a motion event.

malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Re: Could be possible to take pics more than 1 for a second

Postby malun » Fri Mar 08, 2013 11:17 pm

If you are using the motion detection you can set the file interval to milliseconds.

/malun

ct1fyw
Posts: 1
Joined: Tue Sep 24, 2013 2:02 pm

Re: Could be possible to take pics more than 1 for a second

Postby ct1fyw » Tue Sep 24, 2013 2:11 pm

malun wrote:If you are using the motion detection you can set the file interval to milliseconds.

/malun


Hello,
I really enjoy the sw and I'm using it for projects with students.
I'm also interested in the possibility of getting more than 1 image per second without using the motion detector, can you set the values of the image grabber for a maximum of 10 or 20 images second? or maybe free run, and that will depend on the pc capacity to grab images. I really don't want video but still images with the milissecond time stamp on the file name.

/pedro

malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Re: Could be possible to take pics more than 1 for a second

Postby malun » Tue Feb 18, 2014 11:34 pm

I'm also interested in this :wink:
It's on the todo-list, but I can't say when it will be ready...

/malun


Return to “General”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 8 guests