Page 1 of 1

In new version stealth function dissapeared

Posted: Fri Jun 03, 2011 4:57 pm
by linokoo
Hello
I installed & desinstalled a new version of yaw because the stealth function had dissapeared Why?

And how to put 2 same cameras?

Thank you for your help.

Lino

Posted: Fri Jun 03, 2011 9:48 pm
by z3r0c00l12
When you install as a service, you don't need stealth mode.

See the Useful information sticky under General.

Yawcam is in the taskbar

Posted: Thu Jun 23, 2011 10:53 pm
by linokoo
But Yawcam icon is in the taskbar when the software is running.

Thank

Lino

Posted: Fri Jun 24, 2011 1:36 am
by z3r0c00l12
If you run yawcam as a service there will be no icon in the taskbar.

Re: In new version stealth function dissapeared

Posted: Sun Mar 17, 2013 8:48 am
by John.zeal
Is there a version still available that has the Stealth mode? I cannot get it to work when I use the "service" part and I need it to be hidden.

Re: In new version stealth function dissapeared

Posted: Mon Mar 18, 2013 10:48 pm
by z3r0c00l12
You shouldn't have any problems running as a service. What happens when you try?

Re: In new version stealth function dissapeared

Posted: Mon Mar 18, 2013 11:01 pm
by malun
@John.zeal:
See my answer here:
viewtopic.php?p=9878#p9878

/malun

Re: In new version stealth function dissapeared

Posted: Wed Jan 29, 2014 12:08 pm
by malun
The most common problem users run in to when setting up the service mode is a firewall problem.
Please check that you have granted the right privileges to the correct file in your firewall.
Check out the link in my last post above...

/malun