Error log entries - no lonnger capturing motion

Beta versions of Yawcam will be announced in this section. You are also welcome to discuss the beta versions in here.
zebra300760
Posts: 23
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:57 am

Error log entries - no lonnger capturing motion

Postby zebra300760 » Mon Oct 01, 2007 11:08 pm

Good morning

After man months of flawless operation, the latest Beta version (june 11) is now erroring on every motion when attempting to write an image.

No event is recorded in the motion list, no file is saved however I run an external program when motion is detected and this program is triggered. The following is also foud in the log directory. The Error: null lines seems to correspond with motion.

Any ideas ?

Peter


[07:03] Yawcam started
[07:03] Settings loaded
[07:03] Language: English
[07:03] Http-output started
[07:03] File-output started
[07:03] Http-output stopped
[07:08] Error: null
[07:08] Error: null
[07:08] Error: null

Advertisement



zebra300760
Posts: 23
Joined: Mon Mar 12, 2007 11:57 am

Postby zebra300760 » Tue Oct 02, 2007 11:31 am

It seems that a re-installation of JRE cured this problem.

previously a re-installation of YC beta June-6-2007 did NOT cure the issue.

theemed
Posts: 2
Joined: Sun Mar 30, 2008 7:14 pm

Postby theemed » Mon Mar 31, 2008 10:08 am

zebra300760 wrote:It seems that a re-installation of JRE cured this problem.

previously a re-installation of YC beta June-6-2007 did NOT cure the issue.


I'm experiencing the exact sameproblem, error:null on every motion detection event, with unresponsive file writing (no matter how many images I set in an array, and no matter the interval, the number of saved images is smaller than one, for example, array of 10 images, only 9 are saved, array of 2 images, only 1 is saved).
In this case, I reinstalled JRE as well (uninstall of JRE's, reboot, reinstall of last version) but nothing changed.


Return to “Beta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest