image quality on ftp upload

Beta versions of Yawcam will be announced in this section. You are also welcome to discuss the beta versions in here.
enrico1301
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2008 11:46 pm

image quality on ftp upload

Postby enrico1301 » Tue Jan 01, 2008 11:52 pm

Hi,
I have installed 2007-6-11 beta version on windows vista (home version),
ftp upload with 70% quality and interval of 1 second.

if start Yawcam all ok but if start the program as a service the quality of image Worses but the size of image that i see on my ftp server is bigger from 15K to 30K.

Thanks for Yawcam Malun.

Enrico

Advertisement



malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Postby malun » Sat Jan 05, 2008 6:11 pm

I'm not able to reproduce this on any of my machines.
Does anybody else have this problem?

/malun

enrico1301
Posts: 2
Joined: Tue Jan 01, 2008 11:46 pm

Postby enrico1301 » Sat Jan 12, 2008 5:55 pm

Hi,
i have tested this problem on 2 windows XP2 and 1 Vista Home edition.

Enrico

bartlm01
Posts: 1
Joined: Fri Aug 01, 2008 4:24 pm

Image quality poorer under service conditions

Postby bartlm01 » Fri Aug 01, 2008 4:31 pm

Hi,
I have the same problem as well. In my case, with the 'file' option.
Image is lovely when running normal and only 57K, but when running as a service, image looks more grainy/dotty and yet image size jumps to 80K

Has anyone come up with an answer for this one at all ?

Thanks

Codster314
Posts: 5
Joined: Sat Sep 26, 2009 11:45 pm

Postby Codster314 » Sun Sep 27, 2009 12:08 am

Ahhh!

Sorry, I should of searched better before posting. I get this too, but in my case I run it in stream mode. In normal loading, it looks fine, but in service mode it looks "grainy" or "grid screen" over it.

I posted picture examples in my post in the "general section".

http://www.yawcam.com/forum/viewtopic.php?t=1116

~code


Return to “Beta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests