In new version stealth function dissapeared

Beta versions of Yawcam will be announced in this section. You are also welcome to discuss the beta versions in here.
linokoo
Posts: 41
Joined: Thu Mar 12, 2009 12:07 am

In new version stealth function dissapeared

Postby linokoo » Fri Jun 03, 2011 4:57 pm

Hello
I installed & desinstalled a new version of yaw because the stealth function had dissapeared Why?

And how to put 2 same cameras?

Thank you for your help.

Lino

Advertisement



z3r0c00l12
Moderator
Posts: 1210
Joined: Wed Jan 14, 2009 3:50 am

Postby z3r0c00l12 » Fri Jun 03, 2011 9:48 pm

When you install as a service, you don't need stealth mode.

See the Useful information sticky under General.

linokoo
Posts: 41
Joined: Thu Mar 12, 2009 12:07 am

Yawcam is in the taskbar

Postby linokoo » Thu Jun 23, 2011 10:53 pm

But Yawcam icon is in the taskbar when the software is running.

Thank

Lino

z3r0c00l12
Moderator
Posts: 1210
Joined: Wed Jan 14, 2009 3:50 am

Postby z3r0c00l12 » Fri Jun 24, 2011 1:36 am

If you run yawcam as a service there will be no icon in the taskbar.

John.zeal
Posts: 4
Joined: Sun Mar 17, 2013 5:59 am

Re: In new version stealth function dissapeared

Postby John.zeal » Sun Mar 17, 2013 8:48 am

Is there a version still available that has the Stealth mode? I cannot get it to work when I use the "service" part and I need it to be hidden.

z3r0c00l12
Moderator
Posts: 1210
Joined: Wed Jan 14, 2009 3:50 am

Re: In new version stealth function dissapeared

Postby z3r0c00l12 » Mon Mar 18, 2013 10:48 pm

You shouldn't have any problems running as a service. What happens when you try?

malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Re: In new version stealth function dissapeared

Postby malun » Mon Mar 18, 2013 11:01 pm

@John.zeal:
See my answer here:
viewtopic.php?p=9878#p9878

/malun

malun
Site Admin
Posts: 1495
Joined: Sun Jan 04, 2004 1:29 pm

Re: In new version stealth function dissapeared

Postby malun » Wed Jan 29, 2014 12:08 pm

The most common problem users run in to when setting up the service mode is a firewall problem.
Please check that you have granted the right privileges to the correct file in your firewall.
Check out the link in my last post above...

/malun


Return to “Beta”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests