Search found 7 matches

by tzankoff
Fri Oct 19, 2012 2:40 am
Forum: General
Topic: Program constantly locking; want to revert back to 0.3.7
Replies: 1
Views: 3381

Program constantly locking; want to revert back to 0.3.7

I am having serious issues with Ywacam 0.3.8. The program starts with Windows and recognizes my camera (Logitech 9000) for about a minute, they doesn't and subsequently locks up my computer completely. Honestly, I would much rather uninstall 0.3.8 and reinstall 0.3.7 which worked fine. Please advise...
by tzankoff
Wed Mar 17, 2010 5:48 am
Forum: General
Topic: timestamp overlay updating, but not the image
Replies: 3
Views: 5705

timestamp overlay updating, but not the image

My webcam is a Logitech 9000. Yawcam sends images to my website every sixty seconds. When I refresh the page that has the image, the timestamp on the image updates, but the image itself remains the same. Any ideas what is going on or how to resolve this?
by tzankoff
Mon Sep 21, 2009 5:00 am
Forum: General
Topic: Running a batch file with motion detection
Replies: 0
Views: 3433

Running a batch file with motion detection

I am running into a problem with the bat file that I am running in conjunction with my motion detection. My setup is that when motion is detected, Yawcam saves an array of images to a folder. A batch file also runs and contains a command that is supposed to run a program that makes an animated GIF. ...
by tzankoff
Sun Jun 04, 2006 9:40 pm
Forum: Beta
Topic: Yawcam BETA 2006-05-17
Replies: 23
Views: 197301

I think the program is aware that I am on to it. Now that I have recreated all of my settings and saved a copy of the resulting XML file, the setting are not being forgotten anymore. :lol: When attempting to detect cameras, the light on the webcam does flash for several seconds which would indicate ...
by tzankoff
Sun Jun 04, 2006 9:01 pm
Forum: Beta
Topic: Yawcam BETA 2006-05-17
Replies: 23
Views: 197301

Open the settings window, "settings -> edit settings..." and then click the OK-button. Now, check in the console-tab in the main window. Does it say "settings saved"? Yes, it does. What I will try doing is assign all of my settings again and save the resulting file so that if this happens again, I ...
by tzankoff
Sun Jun 04, 2006 7:31 pm
Forum: Beta
Topic: Yawcam BETA 2006-05-17
Replies: 23
Views: 197301

What settings are lost? The settings you can access from the menu, "settings -> edit settings..." or settings made to a html page? All of them. Check that you have a yawcam_settings.xml in your yawcam directory. This is where alla settings should be saved. The file exists, but its contents are much...
by tzankoff
Sun Jun 04, 2006 2:51 pm
Forum: Beta
Topic: Yawcam BETA 2006-05-17
Replies: 23
Views: 197301

I just downloaded the software and all the update files to bring it up to 0.2.6>7. Depsite initial streaming frustrations (the CODEBASE needs to start with "http://" [not mentioned in any instructions that I have read]), it works great! My only problem is that every time I close the program, it lose...