MJPG Stream in Internet Explorer

Questions? Suggestions? Need help? Talk about anything related to Yawcam...
Post Reply
knuffe_u
Posts: 1
Joined: Fri May 03, 2013 12:24 am

MJPG Stream in Internet Explorer

Post by knuffe_u » Fri May 03, 2013 1:44 am

Hello,

I found that you can't view mjpg streams in internet explorer not even in IE 10. So i been busy and searched for a solution which i found.

I suggest the creator of the YAWcam program to add a few lines to the template_mjpg.html file.

Here you can read what you have to do exactly http://www.chromium.org/developers/how- ... ng-started

but it comes to this

add the following in the header of the template_mjpg.html file :

Code: Select all

<meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="chrome=1">
And add the following to the body of the template_mjpg.html file

Code: Select all

<!--[if IE]>
    <script type="text/javascript" 
     src="http://ajax.googleapis.com/ajax/libs/chrome-frame/1/CFInstall.min.js"></script>

    <style>
     .chromeFrameInstallDefaultStyle {
       width: 100%; /* default is 800px */
       border: 5px solid blue;
     }
    </style>

    <div id="prompt">
     <!-- if IE without GCF, prompt goes here -->
    </div>
 
    <script>
     // The conditional ensures that this code will only execute in IE,
     // Therefore we can use the IE-specific attachEvent without worry
     window.attachEvent("onload", function() {
       CFInstall.check({
         mode: "inline", // the default
         node: "prompt"
       });
     });
    </script>
  <![endif]-->
The part in the header tells IE that it has to use google frame

the part in the body first detect if google frame is installed... if so it will be used, and if google frame is not installed, it will bring a pup up that gives you the option to install google frame. after installation all you have to do is to refresh your page and your cam will be working and you see your mjpg stream in IE.

Good luck

Advertisement



rsekar
Posts: 1
Joined: Sat Aug 03, 2013 9:11 pm

Re: MJPG Stream in Internet Explorer

Post by rsekar » Sat Aug 03, 2013 9:22 pm

Knuffe_u

Looks like I am making a mistake and I still could not get the IE working with Yawcam.

Would it be too much trouble for you to send me your working template_mjpg.html to my email: rsekar_2005@yahoo.com.

Thanks in advance.

rsekar

Post Reply